Oppilasasuntola (viihtyisiä kahden hengen huoneita 42 kpl)

Olemme saaneet tehtyä uuden sopimuksen Lapuan kristillisen opiston kanssa. Opistolla on varattavissa 42 kahden hengen huonetta.

Lapuan kristillisellä opistolla on neljä viihtyisää 20 hengen asuntolaa. Asuntolat kulkevat nimillä A, B, C ja D. Joka talossa on 10 kahden hengen huonetta, joissa on oma wc ja suihku, työpöydät ja -tuolit, sängyt päiväpeittoineen, yöpöydät, hyllyt, matot, verhot ja vaatekaapit. Opiskelijat tuovat omat henkilökohtaiset tavaransa sekä lakanat ja muut liinavaatteet mukanaan. Opiskelijat saavat käyttöönsä huoneen avaimen, joka käy myös asuntolan alaoveen sekä pöytälaatikon ja vaatekaapin avaimen.
Asuntolan oleskelutilassa on keittiönurkkaus, jossa on perusastiasto, kaksi keittolevyä, mikro ja kahvinkeitin sekä jääkaappi. Opistolla asuvat opiskelijat saavat aamupalan, lounaan, päiväkahvin ja päivällisen opiston ruokasalissa, mutta iltapalan ja muiden välipalojen valmistamiseen asuntolan keittiö on todella hyvä. Oleskelutilassa on lisäksi televisio ja dvd-laitteet. Alakerrassa on myös pesukone, silitysrauta ja kuivauskaappi vaatehuoltoa varten.

Hinta 45€/hlö/yö  kahden hengen huoneessa. Sisältää aamiaisen.

Varattu 42 huonetta (Vapaana 37)

 

Tiedustelut Kari Rantakari (045-8688567)

Varaukset sähköpostilla osoitteesta kparantakari@gmail.com.