Aktiviteetit

Fin5 2018 teemana on suunnistus- ja lomaviikko – suunnistusta ja tekemistä koko perheelle.

Lähialueella on mm. Huvivaltio PowerPark, eläinpuisto Ähtäri Zoo (ja Jättiläispandat!), aktiviteettipuisto Duudsonit Activity Park, Härmän Kylpylä… Katso lisää Lakeudelle.fi.

Lisäksi vapaa-ajalle on tarjolla esimerkiksi Tuurin kauppakeskittymä, kulttuurikeskus Vanha Paukku, Seinäjoen Aaltokeskus sekä alueen runsas kesäteatteritarjonta. Myös muiden urheilulajien tapahtumia on runsaasti lähialueella – jalkapallon nuorten (alle 19v) EM-lopputurnauksesta pesäpallo-otteluihin.

Entäpä jos lämmittelisit suunnistusviikolle tangoilemalla? Tangomarkkinat ovat Fin5 2018 suunnistusviikkoa edeltävänä viikkona, 11.-15.7.2018. Moni suunnistuksen harrastaja on varmasti joskus harmitellut, että suunnistusviikko ja Tangomarkkinat ovat yhtäaikaa, eikä tangoille pääse. 2018 on oiva mahdollisuus osallistua molemmille.

Ja vastaavasti viikon urheilun aiheuttaman lihasväsymyksen voi jorata pois Vauhtiajot Race&Rock -tapahtumassa torstaista sunnuntaihin. Finin suunnistajille on mahdollista tilata liput festareille edullisempaan hintaan!

Tiistaina 17.7. kisataan Fin5-golfkisa Ruuhikosken golfkentällä. Jos eteneminen lipulta lipulle kiinnostaa myös viheriöllä, ilmoittaudu mukaan kilpailuun rastigolf-mestarin arvonimestä!

Tässä on vasta alku – pyrimme tälle sivulle kokoamaan lisää vapaa-ajan aktiviteetteja jatkuvasti.