Kilpailuinfo

Fin5 2018 suunnistusviikko koostuu viidestä osakilpailusta. Osakilpailuista neljä on perinteistä metsäsuunnistusta, ja yksi on sprinttisuunnistusta. Metsäsuunnistukset järjestetään yhdestä kilpailukeskuksesta, Virpimäestä, joka sijaitsee Seinäjoen ja Lapuan kaupunkien rajalla. Sprinttisuunnistus järjestetään Seinäjoen keskustan tuntumassa, Lakeudenpuiston ja sen ympäristön toimiessa kilpailualueena.

Fin5 2018 suunnistusviikon kanssa samaan aikaan on opiskelijoiden suunnistuksen maailmanmestaruuskilpailut (OMM). Osa OMM kilpailuista järjestetään Fin5 2018 osakilpailujen yhteydessä.

Aikataulu (varauksin)

Päivämäärä Fin5 Areena
su 15.7.2018 1. osakilpailu (keskimatka) Virpimäki
ma 16.7.2018 2. osakilpailu (pitkämatka) Virpimäki
ti 17.7.2018  välipäivä – iltarastit
ke 18.7.2018  3. osakilpailu (keskimatka) Virpimäki
to 19.7.2018  4. osakilpailu (sprintti) Kirkkokatu
pe 20.7.2018  5. osakilpailu (pitkämatka) Virpimäki

Keskimatka ja sprintti SSL:n ohjeiden mukaisesti. Pitkämatkat sääntömääräisten alarajoilla.

Maasto

Neljä metsäsuunnistusosakilpailua järjestetään yhdestä kilpailukeskuksesta. Kilpailukeskus sijaitseen käytettävän maaston keskellä, ja näin ollen jokaisessa osakilpailussa on käytettävissä oma maastonosa. Kyseisessä maastossa on aikaisemmin järjestetty mm. SM-yösuunnistuskilpailut. Maasto on helppokulkuista ja monipuolista pohjalaismaastoa.

Sprinttisuuunnistuksen kilpailukeskus on Kirkkokadulla, aivan Seinäjoen kaupunkikeskustan kupeessa, Lakeuden Ristin juurella. Käytettävissä on sekä urbaania kaupunkialuetta että puistomaista-aluetta. Radat pyritään laatimaan siten, että eri tasoisille suunnistajille olisi oikean vaikeusasteen rata.

 

Karttapala Virpimäestä (1)

Karttapala Virpimäestä (2)

Karttapala sprinttisuunnistuksesta.