Mökit

Saimme kaksi mökkiä vielä myyntiin.

– Eetula Simpsiön mökkikylässa kymmenelle henkilölle.

Mökin koko: Alakerta 74 neliötä ja parvi 30 neliötä. Korkea sisäkatto luo avaruutta. Isot ikkunat alakerran olohuoneessa ja keittiössä tuovat valoa.

Makuutilat 10 hengelle. 3 makuuhuonetta + parvi. Kahdessa makuuhuoneessa leveä 160 cm sänky ja alakerran toisessa makuuhuoneessa kaksi 80 cm sänkyä. Parvella levitettävä sohva. Lisäksi varastosta löytyy patjoja ja vauvan sänky. Kahdesta makuuhuoneesta löytyy isot vaatekaapit.

Olohuoneessa kermansaven takka. Tyylikäs tumma kulmasohva, johon mahtuu useampikin katsomaan yhdessä takan tunnelmallista loimua tai nauttimaan television antimista. Television lisäksi löytyvät videot, dvd-soitin ja radio.

Keittiöstä löytyvät kaikki tarvittava. Astianpesukone, jääkaappi isolla pakastimella, eritasoliesi ja uuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Lisäksi mökissä on syöttötuoli.

Pesuhuone ja sauna. Sauna on sähkölämmitteinen. Saunasta voi nauttia tunnelmallisessa valaistuksessa. Pukuhuoneen puolelta löytyy myös pyykinpesukone.

Eetulassa on keskusilmastointi, lattialämmitys ja keskuspölynimuri sekä sähkögrilli.

Parkkitilat löytyvät 4 autolle ja talveksi lämmityspistokkeet.

Hinta 14.-20.7. 800€, myös lyhyempi aika tulee kysymykseen.

– Mummola Tiistenjoella kuudelle henkilölle

Mummola sijaitsee Lapualla Tiistenjoen kylässä. Lapuan keskustaan matkaa alle 20 kilometriä. Omaa rauhaa kaipaavalle.

Mummola on rakennettu vuonna 1950, mutta on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Mummolassa maalämpö, lattialämmitys, avotakka, leivinuuni sekä vanha puuhella. Makuutilat 6-8 hengelle kahdessa makuuhuoneessa sekä oleskelutilassa.

Keittiöstä löytyy kaikki nykyaikaisetkin laitteen astianpesukone mukaanlukien. Keittiössä erillissaareke, joka liikuteltavissa alla olevien pyörien avulla.

Uusissa saunatiloissa iso sähkökiuas, suihku ja wc. Mökistä löytyy myös pyykinpesukone.

Lemmikit tervetulleita mummolaan!

Hinta 14.-20.7. 730€, myös lyhyempi aika tulee kysymykseen.

Majoitustilaa löytyy vielä Lapuan kristillisen opiston kampukselta ja Esantuvan leirikeskuksesta.